Салат з грушею та сиром Dorblu — гармонійне поєднання солоного та солодкого, що пасуватиме і для сніданку, і легкого обіду, і романтичної вечері. Це ідеальне рішення для тих, хто любить прості, проте вишукані страви, без зайвого навантаження на шлунок.
Інгредієнти:
- Груша — 1 шт.
- Сир Dorblu Käserei Champignon — 100 г
- Томати чері — 100 г
- Волоські горіхи — 50 г
- Мікс салату — 100 г
- Оливкова олія — 2 ст. л.
- Половинка лимона
- Мед — 1 ст. л.
Спосіб приготування
- Грушу помити та порізати невеликими скибками.
- Томати чері помити та розрізати навпіл.
- Мікс салату помити та підсушити.
- Сир Dorblu порізати невеликими кубиками.
- Горіхи підсушити на сковороді без олії та подрібнити ножем.
- Викласти усі інгредієнти на тарілку.
- Для заправки змішати оливкову олію, мед та сік половинки лимона. Полити салат готовою заправкою.
Смакуйте із задоволенням!
«Блакитне золото»: цікаві факти про Dorblu
Dorblu — знаменитий німецький сир із понад столітньою історією та унікальним смаком, який гармонійно поєднує в собі ніжність, пряність та гостроту. Технологія й рецептура цього сиру тримаються в суворій таємниці. Відомо лише, що для виробництва Dorblu використовують виключно молоко з Баварії.
Dorblu чудово доповнить будь-які кулінарні експерименти, починаючи від салатів і завершуючи десертами. Без перебільшення: кожна страва, до якої ви додасте цей сир з благородною блакитною пліснявою, отримає неповторний смак.
Dorblu особливо цінний для вегетаріанців, адже під час його виробництва використовують мікробіологічний сичужний фермент нетваринного походження. А ще він безлактозний, що робить його відмінним вибором для широкого кола людей.
Дізнайтеся прості рецепти неперевершених страв з Dorblu у нашій спецтемі.