Ведуча ICTV Олена Фроляк може похизуватися стрункою фігурою. Гарний настрій, корисні страви і улюблена робота – такий рецепт стрункості зірки. А ще обов’язковий ритуал краси Олени – смачний сніданок. Попри завантаженість у роботі, ведуча ніколи не пропускає ранковий прийом їжі.
Один із улюблених сніданків ведучої – запашна вівсянка холодного приготування.
Запарені окропом вівсяні пластівці, а краще зерна, викласти на гарну тарілку чи піалу.
«Гарний посуд – обов‘язково! Адже сніданок має приносити й естетичне задоволення», – каже Олена.
Потім змішати з улюбленими сухофруктами та додати будь-який кисломолочний напій: кефір, йогурт чи айран. Або ж можна використати кремоподібний кисломолочний сир. Особливо смачно буде з підсоленим – ідеальний варіант для тих, хто любить несолодкі сніданки і експериментує зі смаками.
Олені дуже смакує, якщо до страви додати кілька листочків свіжої мʼяти. Поживний і корисний сніданок готовий!
Раніше Олена Фроляк назвала секретний інгредієнт, який робить борщ винятково смачним.
Фото: пресслужба