Паста з сиром Dorblu — це поєднання простоти приготування і багатогранного смаку, що вразить смакові рецептори найвибагливішого гурмана. Ця страва прекрасно підходить для швидкого обіду або вечері, коли хочеться чогось особливого.
Інгредієнти:
- 210 г пасти (можна використовувати спагеті або пасту будь-якої форми, яка добре утримує соус)
- 100 г сиру Dorblu від німецького бренду Käserei Champignon
- 150 г вершків (бажано 30-33% жирності)
- Сіль і перець за смаком
- Цедра половинки лимона
- Свіжий базилік
Спосіб приготування
- Відварити пасту у підсоленій воді згідно інструкції на упаковці, але на 1 хвилину менше, адже вона має залишатися трішки твердою всередині.
- Вершки розігріти у великій сковороді на середньому вогні.
- Сир Dorblu порізати невеликими шматочками та додати до вершків у сковороду. Готувати, помішуючи, протягом 2 хвилин.
- Готову пасту викласти у сковороду та змішати з соусом. Готувати разом ще 1-2 хвилини.
- Перед подачею посипати страву чорним перцем та цедрою лимона. За бажанням, додати листя свіжого базиліку.
Смакувати найкраще одразу після приготування.
Паста з Dorblu — яскравий приклад ресторанної страви, яку легко приготувати вдома. Смакуйте та насолоджуйтесь!