Неймовірно простий рецепт пасти з Dorblu: задоволення для справжніх гурманів

паста
Viva! за підтримки німецького бренду Käserei Champignon розпочинає проєкт «Готуй з Dorblu», головним героєм якого став легендарний сир Dorblu. Сьогодні вчимося готувати найсмачнішу пасту!

Паста з сиром Dorblu — це поєднання простоти приготування і багатогранного смаку, що вразить смакові рецептори найвибагливішого гурмана. Ця страва прекрасно підходить для швидкого обіду або вечері, коли хочеться чогось особливого.

Інгредієнти:

  • 210 г пасти (можна використовувати спагеті або пасту будь-якої форми, яка добре утримує соус)
  • 100 г сиру Dorblu від німецького бренду Käserei Champignon
  • 150 г вершків (бажано 30-33% жирності)
  • Сіль і перець за смаком
  • Цедра половинки лимона
  • Свіжий базилік

Спосіб приготування

  1. Відварити пасту у підсоленій воді згідно інструкції на упаковці, але на 1 хвилину менше, адже вона має залишатися трішки твердою всередині.
  2. Вершки розігріти у великій сковороді на середньому вогні.
  3. Сир Dorblu порізати невеликими шматочками та додати до вершків у сковороду. Готувати, помішуючи, протягом 2 хвилин.
  4. Готову пасту викласти у сковороду та змішати з соусом. Готувати разом ще 1-2 хвилини.
  5. Перед подачею посипати страву чорним перцем та цедрою лимона. За бажанням, додати листя свіжого базиліку.

паста з сиром дорблю

Смакувати найкраще одразу після приготування.

Паста з Dorblu — яскравий приклад ресторанної страви, яку легко приготувати вдома. Смакуйте та насолоджуйтесь!

Читайте також
Смачніше, ніж у ресторані! Курка в кисло-солодкому соусі за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
Смачніше, ніж у ресторані! Курка в кисло-солодкому соусі за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
Зірковий рецепт вівсянки: Олена Фроляк розкрила секрет смачного дієтичного сніданку
Зірковий рецепт вівсянки: Олена Фроляк розкрила секрет смачного дієтичного сніданку

Оригінальний подарунок на День матері від Wooden Page
Попередній матеріал
Оригінальний подарунок від Wooden Page
паста
Наступний матеріал
Неймовірно простий рецепт пасти з Dorblu: задоволення для справжніх гурманів
Новини партнерів