Солодка груша і солонувато-пряний сир Dorblu досконало поєднуються у простій, проте вишуканій страві, яку шанують гурмани по всьому світу.
Гастрономічна естетика страви
Груша, запечена з Dorblu, — не лише смачно, а й красиво. Після запікання сир плавно розтікається, а груша стає золотисто-брунатною. Що й казати, солоне і солодке — це справді унікальний досвід поєднання двох продуктів, що ніби створені один для одного.
Інгредієнти:
- 2 стиглі груші
- 100 г сиру Dorblu Classic
- 1 ст. л. меду
- Горіхи, трави, спеції (за смаком)
Спосіб приготування
- Помийте груші та розріжте навпіл, виріжте насіння та хвостик.
- Запікайте саму грушу 15 хвилин при температурі 200 градусів, потім додайте сир Dorblu Classic та подрібнені горіхи і запікайте ще 10-12 хвилин.
- Перед подачею полийте медом та, за бажанням, посипте улюбленими горіхами, травами, спеціями. Смакуйте та насолоджуйтесь!
«Блакитне золото»: цікаві факти про Dorblu
Dorblu — знаменитий німецький сир із понад столітньою історією та унікальним смаком, який гармонійно поєднує в собі ніжність, пряність та гостроту. Технологія й рецептура цього сиру тримаються в суворій таємниці. Відомо лише, що для виробництва Dorblu використовують виключно молоко з Баварії.
Dorblu чудово доповнить будь-які кулінарні експерименти, починаючи від салатів і завершуючи десертами. Без перебільшення: кожна страва, до якої ви додасте цей сир з благородною блакитною пліснявою, отримає неповторний смак.
Dorblu особливо цінний для вегетаріанців, адже під час його виробництва використовують мікробіологічний сичужний фермент нетваринного походження. А ще він безлактозний, що робить його відмінним вибором для широкого кола людей.
Дізнайтеся прості рецепти неперевершених страв з Dorblu у нашій спецтемі.