Паляниця з полуницею: готуємо за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Ектор Хіменес-Браво
Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор і суддя проєкту «МастерШеф» на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився в соцмережі рецептом легендарної паляниці.

«Готуйте паляницю, пригощайте військових, принесіть в найближчу лікарню. Підтримуйте одне одного! Ми переможемо», — зазначає Ектор.

Інгредієнти

• Яйця – 2 шт.

• Цукор – 90 грамів.

• Ванільний цукор – 10 грамів.

• Йогурт без додавань – 200 грамів.

• Олія – 120 грамів.

• Розпушувач – 10 грамів.

• Борошно – 220 грамів.

• Полуниця – 400 грамів +1 ст. л. крохмалю.

Форма роз’ємна – 20 см

Читайте также
Паляниця за 15 хвилин: як приготувати швидкий український хлібчик за рецептом шефа Алекса Якутова
Паляниця за 15 хвилин: як приготувати швидкий український хлібчик за рецептом шефа Алекса Якутова
Женя Кот назвав імена колег-зрадників, які обрали росію: «Пішли ви в ср*ку!»
Женя Кот назвав імена колег-зрадників, які обрали росію: «Пішли ви в ср*ку!»

Спосіб приготування

• Збийте яйця з цукром та ванільним цукром.

• Додайте йогурт, олію, збивайте далі.

• Просійте борошно та розпушувач, збивайте.

• Застеліть форму пергаментом, змажте вершковим маслом або олією. 

• Виливаємо половину тіста.

• Помиту полуницю ріжемо на 4 частини, обвалюємо у крохмалі, викладаємо половину полуниці.

• Виливаємо решту тіста.

• Зверху викладаємо решту полуниці.

• Випікаємо 1 годину при температурі 160С.

Смачного!

Лобода
Предыдущий материал
«Неможливо забути пережитий жах»: LOBODA запустила проект психологічної підтримки для українців
Юлія Зорій
Следующий материал
Як побороти стрес і тривогу, викликані війною: радить дружина міністра оборони України Юлія Зорій
Новости партнеров