Олена Фроляк назвала свої ТОП-3 ідеї для великоднього столу: «Без цих страв не буде свята»

Пасха
Що приготувати на свято Пасхи?

На Великдень завжди готують обрядову паску, а також фарбують крашанки. Та чим ще вразити рідних та близьких? Ведуча національного марафону та головна редакторка "Фактів" на каналі ICTV назвала свої головні страви, без яких не обходиться жодне свято у неї вдома та у родині на Івано-Франківщині. “Без цих страв не буде свята”, – впевнена ведуча.

  1. Холодець“Без нього немає ніякого свята. Моя мама за тиждень починає готуватися до цієї страви. І нагадує мені про це кожного дня”, – жартома розповідає Олена..
  2. Шухи“Це косівський традиційний неймовірно смачний салат. Готую його з простих традиційних закарпатських продуктів: варений буряк, часник, цибуля, відварені білі сушені гриби”, – ділиться телеведуча.
  3. Копчене сало і ковбаса“І обовʼязково кладу до столу ковбаску, сальце. Все має бути копченим”.

Олена Фроляк

Читайте також 5 порад Аніти Луценко, як не набрати вагу на Великдень

Читайте також
Десерт, від якого можна схуднути: рецепт-знахідка від Ектора Хіменеса-Браво
Десерт, від якого можна схуднути: рецепт-знахідка від Ектора Хіменеса-Браво
Неймовірно смачно! Борщ від Лесі Нікітюк: покроковий рецепт
Неймовірно смачно! Борщ від Лесі Нікітюк: покроковий рецепт

Фото: depositphotos, пресслужба

Топ-5 фільмів для романтичних побачень
Попередній матеріал
Топ-5 фільмів для романтичних побачень
Meest China
Наступний матеріал
Зустрічай літо! Підбірка товарів до спекотного сезону з китайських маркетплейсів
Новини партнерів