На Великдень завжди готують обрядову паску, а також фарбують крашанки. Та чим ще вразити рідних та близьких? Ведуча національного марафону та головна редакторка "Фактів" на каналі ICTV назвала свої головні страви, без яких не обходиться жодне свято у неї вдома та у родині на Івано-Франківщині. “Без цих страв не буде свята”, – впевнена ведуча.
- Холодець. “Без нього немає ніякого свята. Моя мама за тиждень починає готуватися до цієї страви. І нагадує мені про це кожного дня”, – жартома розповідає Олена..
- Шухи. “Це косівський традиційний неймовірно смачний салат. Готую його з простих традиційних закарпатських продуктів: варений буряк, часник, цибуля, відварені білі сушені гриби”, – ділиться телеведуча.
- Копчене сало і ковбаса. “І обовʼязково кладу до столу ковбаску, сальце. Все має бути копченим”.
Читайте також 5 порад Аніти Луценко, як не набрати вагу на Великдень.
Фото: depositphotos, пресслужба