Десерт, від якого можна схуднути: рецепт-знахідка від Ектора Хіменеса-Браво

рецепт
Корисний десерт з льоном за рецептом Ектора Хіменеса-Браво — справжня знахідка.

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор, ведучий проєкту «Прокинься з Ектором» та суддя «МастерШеф. Битва сезонів» на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився в соцмережі рецептом корисного та смачного десерту.

«Я не прихильник солодкого і слідкую за харчуванням, тому цей рецепт став справжньою знахідкою. Його можна у будь-який час, він неймовірно смачний та корисний!», — зазначив шеф-кухар.

Читайте также
Борщ як спадщина ЮНЕСКО: секретний інгредієнт за рецептом Олени Фроляк
Борщ як спадщина ЮНЕСКО: секретний інгредієнт за рецептом Олени Фроляк
Нотки теплых стран: рецепт курицы карри с рисом от комика Валентина Михиенко
Нотки теплых стран: рецепт курицы карри с рисом от комика Валентина Михиенко

Дієтичний пудинг з льоном і лохиною за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Інгредієнти:

• Льон — 40 грамів

• Вода — 100 мл

• Лохина — 10-15 грамів

• Мед гречаний — 30 грамів (якщо любите більш солодке, можете додати більше)

• Кокосове молоко — 150 мл

Декор:

• Кокосові чипси

• Лохина

• Фундук

Спосіб приготування:

Відварюємо льон, проціджуємо. Засипаємо льон у ємність для блендера, додаємо кокосове молоко, мед, лохину. Збиваємо занурювальним блендером. Викладаємо у тарілку, прикрашаємо лохиною, фундуком та кокосовими чипсами. Смачного!

пудинг з льоном і лохиною, рецепт

Фото: Depositphotos, пресслужба

Валентин Михиенко
Предыдущий материал
Нотки теплых стран: рецепт курицы карри с рисом от комика Валентина Михиенко
телеведучі
Следующий материал
Місце сили: телеведучі розповіли про свої найпотаємніші місця в Україні, звідки беруть енергію
Новости партнеров