Салат з хурмою, мандарином та сиром Dorblu — просто та вишукано

Салат з хурмою, мандарином та сиром Dorblu
Геніально просто, неймовірно смачно — Viva! за підтримки німецького бренду Käserei Champignon продовжує проєкт «Готуй з Dorblu», головним героєм якого став легендарний німецький сир.

Салат з хурмою, мандарином та Dorblu — ідеальне рішення для тих, хто любить прості, проте вишукані страви. Пікантність сиру з блакитною пліснявою чудово підкреслює  легку солодкість фруктів. А заправка на основі французької гірчиці, меду та оливкової олії додає делікатних, проте насичених відтінків.

Інгредієнти:

  • 2 хурми
  • 2 мандарина
  • 200 г сиру Dorblu Classic Käserei Champignon
  • 150 г міксу салату
  • 1 ст. л. французької гірчиці в зернах
  • 1 ст. л. меду
  • 5 ст. л. оливкової олії

Спосіб приготування

  1. Помийте хурму та поріжте невеликими скибками.
  2. Почистіть мандарини та розділіть на скибочки.
  3. Подрібніть сир Dorblu руками на невеликі шматочки.
  4. Викладіть усі інгредієнти на тарілку.
  5. Для заправки змішайте оливкову олію, мед та гірчицю. Полийте салат готовою заправкою.

Додаткові поради:

Подавайте салат одразу після приготування, щоб він залишався свіжим і хрустким. За бажанням можна додати жменю горіхів, наприклад, волоських або мигдальних, які чудово поєднуються з м’якою текстурою сиру Dorblu і солодкістю хурми та мандарина.

Салат з хурмою, мандарином та сиром Dorblu

«Блакитне золото»: цікаві факти про Dorblu

Dorblu — знаменитий німецький сир із понад столітньою історією та унікальним смаком, який гармонійно поєднує в собі ніжність, пряність та гостроту. Технологія й рецептура цього сиру тримаються в суворій таємниці. Відомо лише, що для виробництва Dorblu використовують виключно молоко з Баварії.

Dorblu чудово доповнить будь-які кулінарні експерименти, починаючи від салатів і завершуючи десертами. Без перебільшення: кожна страва, до якої ви додасте цей сир з благородною блакитною пліснявою, отримає неповторний смак.

Dorblu особливо цінний для вегетаріанців, адже під час його виробництва використовують мікробіологічний сичужний фермент нетваринного походження. А ще він безлактозний, що робить його відмінним вибором для широкого кола людей.

Дізнайтеся прості рецепти неперевершених страв з Dorblu у нашій спецтемі.

Читайте також
Неймовірно простий рецепт пасти з Dorblu: задоволення для справжніх гурманів
Неймовірно простий рецепт пасти з Dorblu: задоволення для справжніх гурманів
Мідії у вершковому соусі з сиром Dorblu — готуємо ресторанну страву вдома
Мідії у вершковому соусі з сиром Dorblu — готуємо ресторанну страву вдома

Мідії у вершковому соусі з сиром Dorblu
Попередній матеріал
Мідії у вершковому соусі з сиром Dorblu — готуємо ресторанну страву вдома
Новини партнерів