Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор та суддя «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився в соцмережі рецептом швидкого та корисного сніданку. «Втомились від бутербродів, каш та пластівців? Пропоную швидкий, смачний та корисний сніданок, приготувати який зможете всього за 10 хвилин», — зазначив шеф-кухар.
У коментарях до відео підписники Ектора Хіменеса-Браво звернули увагу не лише на страву, яку він готує, а й на оригінальний манікюр зіркового кулінара. «Екторе, захоплююся вами як кухарем з великої літери, але фарбувати нігті — це вже перебір!», «Нафарбовані нігті — це є тренд сезону?», «Нііііі і Єктора туди ж», «Пофарбовані нігті ну шо це за х*** вже починається камон», «Я думала, що мені здалося», «Який спалах емоцій викликав манікюр, зізнаюсь я теж зависла», «А що з нігтями? Грибок? Ну ладно Манескін, там сценічний образ. Але ви, Гектор…», — написали шанувальники шеф-кухаря.
Переглянути цей допис в Instagram
Як приготувати сніданок на лаваші за 10 хвилин за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
- Інгредієнти:
• Лаваш круглий — 1 шт.;
• Тунець консервований — половина банки;
• Цибуля — 20 грамів;
• Яйця — 3 шт.;
• Шпинат — 1 пучок;
• Моцарела — 200 грамів;
• Рукола — для прикраси.
- Спосіб приготування:
У форму для запікання викладаємо лаваш, на нього кладемо шпинат, тунець, кільця цибулі, яйця, шматочки моцарели. Ставимо в духову шафу на 10 хвилин при температурі 180 градусів. Ріжемо на порції, прикрашаємо руколою та смакуємо.
Фото: соцмережі