Ресторан знаходиться в парку імені Івана Багряного, тому є зручною локацією для багатьох киян: недалеко від центру, за 10 хвилин від метро Шулявка, поруч з новою забудовою.
Простір може прийняти водночас до 250 гостей. Ресторан не розділений на окремі зали, проте зонований шторами те прозорими конструкціями. Навколо відкритої кухні облаштувана барна стійка з мармуровою поверхнею, а також є кондитерська вітрина — один з головних елементів закладу.
Розробила концепцію інтер’єру українська дизайнерка та художниця Маша Шубіна. В оформленні ресторану художниця поєднала вінтажні та сучасні елементи, створивши дещо унікальне. Важливою ціллю було те, щоб у кожного гостя могло бути красиве фото з ресторану незалежно від того, в якій частині закладу він обрав місце.
«Бelkin» обожнює французьку класику, але й водночас за українське. Такі вподобання відобразилися як на основному, так і на десертному меню. Окрім того, у «Бelkin» є меню піци, яку готують в дров’яній печі, заздалегідь ферментуючи тісто впродовж 18 годин.
Місія «Бelkin» — зробити все для того, щоб люди проводили якнайбільше часу з сім'єю та друзями якісно, смачно, пізнавально та красиво. Тому й сама команда ресторану не нехтує можливістю створювати щось цікаве: в закладі часто проходять найрізноманітніші майстеркласи для дітей, лекції, музичні вечори, виставки та навіть масштабні вінтажні маркети.
Ресторан завжди радий не лише дітям, але й тваринкам.
«Бelkin» чекатиме на вас 14 лютого і не тільки.