Арсен Мирзоян рассказал, как сам обычно проводит новогодние праздники, а заодно и дал несколько дельных советов читателям сайта viva.ua: «Новий рік завжди був для мене “легким” святом, але мають діяти деякі правила: свіже повітря, гарна компанія і ніякого застілля. Я не дієтолог, але не важко здогадатися, що влаштована трапеза після півночі – не є складовою радості. Новорічні столи нагадують мені філософію ліванської кухні, але ж ліванці “їдять очима”. Необов’язково все понадкусювати (сміється).
Можна їсти лише олів’є - по суті в ньому є все: і м’ясо, і варена картопелька, і солоні огірочки, і відчуття свята. А якщо ви з друзями влаштували алко-тур закладами міста, у вас є можливість визначити переможця серед салатів олів’є.
Якщо на вулиці справжня зима, можна спробувати хокей на паркінгу з алко-тайм-аутами, перегони на лижах з алко-піт-стопами теж підходять. В моєму минулому новому році було і те, і інше.
Тому тікайте з хати і не перетворюйте закуску на їжу! Обов’язково пийте звичайну воду. І не забувайте про мандарини!»