Гостею нового випуску рубрики «Ранок із зіркою» у програмі «Ранок з Інтером» стала колишня солістка популярного гурту «НеАнгели» Вікторія Смеюха. На зірковій кухні артистка поділилася авторським рецептом лазаньї по-українськи, розповіла, що зараз відбувається в її творчому та особистому житті, а також прокоментувала чутки про конфлікт із колишньою колегою Славою Камінською.
За словами Вікторії, стосунки в групі «НеАнгели» ніколи не були гладкими. Нерідко доходило й до образ із боку Слави Камінської: «Мене дуже часто називали тупою. Нещодавно Слава давала якісь відверті інтерв'ю та стукала об стіл, говорячи про мене: «Як із нею можна розмовляти?» А ще Слава опублікувала у соцмережах іронічні відео з натяком, що її колишня напарниця на сцені надто інтенсивно танцює. У відповідь Вікторія запостила відео, на якому ріже торт із зображенням Камінської: «Напередодні з'явилося це відео з танцями, яке мені, звісно, не сподобалося. Мені не хотілося в тій ситуації мовчати. І я висловилася. Мені полегшало, чесно. Це було необхідно, щоб людина, якій я, в принципі, все вибачила, більше не чіплялася і не знущалася з мене».
Зараз Вікторія зайнята сольною кар'єрою. Недавно вона представила новий трек «Говори, что хочешь», на який планує зняти кліп. «Ця пісня вже сподобалася багатьом людям, про що я суджу з реакції в соцмережах», – підкреслює співачка.
Крім роботи, артистка знаходить час і на особисте життя. Недавно вона відпочивала на Мальдівах разом із новим коханим.
«Я зараз закохана, – зізнається дівчина. – Ми недавно познайомилися. Ця людина надихається моєю творчістю. І мені хотілося б, щоб це переросло, можливо, в шлюб. Я давно до цього дозріла».
На знімальному майданчику Вікторія продемонструвала свої кулінарні здібності: вона приготувала лазанью за рецептом, який привезла з Італії та трохи вдосконалила його. Щоб страву можна було легше і швидше готувати, соус бешамель вона замінила вершками з мускатним горіхом.
Лазанья по-українськи від Вікторії Смеюхи
Інгредієнти:
- Листи для лазаньї із твердих сортів пшениці – 1 кг
- Фарш зі свинини – 500 г
- Томатна паста – 400 г
- Сири "Російський", "Пармезан" – 200 г
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Оливкова олія
- Вершки – 100 мл
- Мускатний горіх
- Прованські трави
- Свіжа зелень
- Вершкове масло
- Сіль, перець
Приготування
Для соусу болоньєзе нарізану півкільцями цибулю обсмажте в невеликій кількості оливкової олії, додайте томатну пасту, орегано, прованські трави й дрібно нарізану зелень. На іншій сковороді підсмажте фарш, додавши трохи подрібненого часнику. Готовий фарш перекладіть до соусу та перемішайте. Щоб приготувати ще один соус – а-ля бешамель – в сотейник налийте вершки, додайте мускатний горіх і трохи підігрійте суміш на вогні. Листи тіста для лазаньї опустіть у киплячу воду, варіть до готовності. Потім дістаньте їх і розкладіть на паперовому рушнику, щоб вони трохи просохли. Змастіть форму вершковим маслом і викладіть листи лазаньї. Зверху – соус болоньєзе, натертий сир. Полийте соусом бешамель і накрийте листами тіста, що залишилися. Потім знову викладіть соус болоньєзе, посипте сиром, полийте соусом бешамель і відправте лазанью в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин. Смачного!
Фото: Інстаграм, пресслужба