Друзів, колег, журналістів та спеціально запрошених гостей частували різноманітними легкими салатами, ситними млинцями та панкейками з начинками, стравами з яєць та солодкими сніданками у вигляді пишних ванільних сирників без борошна та веріну з насіння чіа в мигдальному молоці з персиком.
Гості продегустували всі позиції та відмітили, що страви були не тільки смачними та ситними, а й доволі корисними, судячи з інгредієнтів. Крім високоякісних кавових та чайних напоїв запрошених пригощали просекко, шампанським та вишуканими тихими винами із меню сніданків, які чекають на всіх щодня з 8 ранку.
«Ресторанний комплекс Fenix — це гастрономічний простір, який об'єднав два найбільш популярних у всьому світі напрямки: італійську і паназіатську кухні. Fenix ділиться на 2 повноцінних ресторана з абсолютно різними концепціями та різним інтер’єром. За італійську відповідальний бренд-шеф Стефано Антоніоллі, з яким я працюю майже 18 років. За паназіатську — Сергій Байсаревич, який майстерно працює у напрямку fusion. Кожна страва для них — це витвір мистецтва, про який хочеться розповісти усьому світу, а ми залюбки ділимося з нашими гостями, яких запрошуємо з самого ранку на італійський сніданок і з 18:00 до східної частини ресторану», — розповідає керуюча ресторану Тетяна Авраменко.
Адреса ресторану: бул. Лесі Українки, 30-А.
Номер телефону для бронювання: +38067 998 98 96; +38096 998 98 96.
- FENIX ITALIA:
- FENIX ASIA:
Фотозвіт з відкриття Fenix на Печерську